energie investeringsaftrek 2015
april 22, 2015 Informatief

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker. De overheid en de samenleving willen het milieu beter beschermen. Met de energie investeringsaftrek probeert de overheid duurzaam ondernemen te stimuleren.

WanEIA ergie investeringsaftrekneer u bij ons led verlichting aanschaft kunt u in aanmerking komen voor de EIA, want Ultra-LED heeft verschillende producten, waarmee u in aanmerking komt voor deze subsidie. Wat is hier bijzonder aan?
Sinds 1-1-2015 zijn de eisen voor de EIA stevig aangescherpt. Zo moeten led armaturen en led panelen minimaal 90 lumen per watt hebben en niet zoals in 2014 75 lumen per watt. Dit betekent dat producten die sinds 1-1-2015 niet meer aan de eisen voldoen niet in aanmerking komen voor de EIA. Het kan dus zijn dat bij uw aankoop staat dat u EIA kunt aanvragen, maar dit dus niet het geval is. Ultra-LED panelen, Ultra-LED armaturen en andere Ultra-LED producten komen wel in aanmerking voor de EIA

Eisen voor aanvragen van de EIA:
– Minimale investering van €2500,-;energie investeringsaftrek
– Producten moeten Dekra gecertificeerd zijn met de nieuwste kwaliteitseisen;
– Aanvraag binnen drie maanden na aangaan van de investeringsverplichting, zowel bij een mondelinge als een schriftelijke overeenkomst.

Bekijk ons assortiment voor uw mogelijkheden en/of neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Meer informatie over de energie investeringsaftrek vindt u hier.

Energielijst-2015.2

Written by Jelle de Boer
Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker en is een mooie manier om je als bedrijf extra te kunnen onderscheiden in de markt. Daarnaast levert je het als onderneming ook nog een lagere energierekening op en stoot je minder CO2 uit. Al met al is het een enorme uitdaging. Bent u de volgende die de stap zet en investeert in led-verlichting en zo (meer) duurzaam gaat ondernemen?