ten napel
juli 1, 2015 Duurzame ondernemers

Schildersbedrijf Ten Napel in Urk is hét adres voor alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, glas en gordijnstoffen en exclusieve shutters.

Bij de winkel vind je alle productgroepen onder één dak zodat je alles in een keer kan uitzoeken. Het complete assortiment is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat. Dit vermeldt Ten Napel op zijn website.

Ultra-LED heeft het ware genoegen gehad om te mogen samenwerken met deze succesvolle onderneming. Ten Napel heeft de uitstekende keuze gemaakt door over te stappen op Ultra Led-verlichting. Zo is in juni 2015 bijna de hele winkel omgezet naar Ultra Led-verlichting. Led panelen, led buizen, led mr16 spotjes en led buitengevel verlichting. Na de zomer zal de werkschuur van Ten Napel voorzien worden van Ultra Led-armaturen. Hierdoor heeft dit schildersbedrijf een stap gezet in de goede richting, duurzaam ondernemen.

Enkele feiten:
– In de winkel zijn de 2×36 watt TL-armaturen vervangen voor 36 watt Ultra Led-panelen.
– Zijn er in de magazijnen en kantoren Ultra Led-buizen geplaatst.
– Komen in de werkschuur 50 watt Ultra Led-armaturen in plaatst van de traditionele 2x58W TL-armaturen.

In de vorige situatie verbruikte de verlichting € 2.674,- per jaar. Door deze investering bespaart Ten Napel per jaar € 1.475,- waardoor de energiekosten nog maar € 1.199,- bedraagt. Over de gehele levensduur van de producten kunnen ze € 37.479,-besparen!
ten napel 2
Nieuwsgierig geworden of wil je een kijkje nemen? Neem gerust contact op met Ultra-LED!

Written by Jelle de Boer
Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker en is een mooie manier om je als bedrijf extra te kunnen onderscheiden in de markt. Daarnaast levert je het als onderneming ook nog een lagere energierekening op en stoot je minder CO2 uit. Al met al is het een enorme uitdaging. Bent u de volgende die de stap zet en investeert in led-verlichting en zo (meer) duurzaam gaat ondernemen?