nieuwbouw harmpje visserschool
april 29, 2015 Nieuwbouw projecten

Het is officieel! Ultra-LED gaat, in samenwerking met Hoekstra Installatie BV uit Urk, de nieuwbouw ‘Harmpje Visserschool’ verlichten met led-verlichting.

De eerste paal is in februari geslagen, maar vanaf het nieuwe schooljaar 2015-2016 moet de basisschool huis gaan bieden aan vele unieke leerlingen die daar allemaal hun eigen onderwijsbehoefte hebben en zichzelf gaan ontwikkelen om zo goed te kunnen functioneren in onze samenleving. Dit gaat gebeuren onder duurzame led-verlichting, waarmee de Rehoboth vereniging uitstraalt  om op deze manier een steentje bij te dragen aan de zorg van onze wereld.

De nieuwbouw harmpje visserschool maakt gebruik van de Samsung led-panelen en downlighters van Ultra-LED. De led-verlichting draagt bij aan het unieke concept van ‘frisse scholen’. Het Frisse Scholenproject stimuleert scholen om minder energie te verbruiken en het binnenmilieu te verbeteren. Om het energieverbruik zo laag mogelijk te houden, zijn de led-panelen voorzien van daglicht sensoren. De sterkte van het licht wordt bepaald door de hoeveelheid daglicht dat de klaslokalen inkomen. De panelen dimmen individueel zodat de verdeling van het licht perfect verdeeld blijft. Om de leeromgeving te bevorderen is voor een lux-niveau van 500 gekozen met een verblindingsfactor (UGR) welke lager is dan 19.

Wilt u meer informatie over wat Ultra-LED voor uw school kan betekenen? Neem dan contact op met Ultra-LED.

Update:
De bouw van basisschool ‘de Harmpje Visser’ vordert gestaag. De eerste proefopstellingen zijn geplaatst. Zo is er een lokaal, de aula en een toilet voorzien van Ultra led-verlichting en kan de klant kijken of er nog eisen en mogelijkheden zijn.

Update:
Op maandag 17 augustus is de ‘Harmpje Visserschool’ te Urk in gebruik genomen. En is de hele school voorzien van Ultra led verlichting.

[rev_slider slider11]

Written by Jelle de Boer
Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker en is een mooie manier om je als bedrijf extra te kunnen onderscheiden in de markt. Daarnaast levert je het als onderneming ook nog een lagere energierekening op en stoot je minder CO2 uit. Al met al is het een enorme uitdaging. Bent u de volgende die de stap zet en investeert in led-verlichting en zo (meer) duurzaam gaat ondernemen?