waterdicht led armatuur
november 16, 2015 Informatief

Het nieuwe Ultra LED armatuur IP67 is klaar voor gebruik! Lees verder voor de kenmerken van dit nieuwe led armatuur.

Ultra-LED is gespecialiseerd in industrie- en kantoorverlichting. Een populair product is ons huidige Ultra-LED armatuur. Dit armatuur is de perfecte vervanger voor uw traditionele tl-verlichting. De vervanging van de oude armaturen voor de led armaturen is eenvoudig en kan snel gebeuren vanwege eenvoudige maar effectieve mechanische componenten. Toch waren we zelf niet geheel tevreden over het product. Het zit namelijk qua specificaties aan zijn top, terwijl wij streven naar de best mogelijke producten en specificaties. In juli 2015 is onze leverancier bij ons op bezoek geweest en hebben wij samen gesproken over het ontwikkelen van een nieuw led armatuur. Een aantal zaken waar ze rekening mee moesten houden waren een zo hoog mogelijk lumen/watt verhouding, een zo makkelijk mogelijk connectie systeem en een strak design. De leverancier is hier enkele maanden mee aan de slag gegaan en zo was er, na enkele tussen evaluaties, in de laatste week van oktober 2015 een nieuw product. Wij hebben bij onze leverancier het eindproduct bekeken en beoordeeld en zijn meer dan tevreden met het eindresultaat.

Het nieuw waterdicht led armatuur is IP67, dit betekent dat het uitermate waterdicht is. Daarnaast heeft het een opbrengst van 120 lumen per watt (55W = 6600 lumen) met uiteindelijk een opbrengst van 130 lm/w. De ‘oude’ led armatuur heeft een opbrengst van 90 lumen per watt (50W = 4500 lumen), dus hier is veel winst mee gemaakt. Het oude armatuur moest je helemaal openmaken en aan de binnenkant doorvoeren en aansluiten. De aansluiting van het nieuwe led armatuur is efficiënter en effectiever doordat het armatuur niet helemaal opengemaakt hoeft te worden.

Benieuwd naar het armatuur? Kom gerust langs of neem contact op voor een afspraak!

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan! Wilt u liever persoonlijk advies over uw besparing of een nieuwe lichtplan? Neem dan contact op met Ultra-LED om inzicht te krijgen in uw mogelijkheden!

Written by Jelle de Boer
Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker en is een mooie manier om je als bedrijf extra te kunnen onderscheiden in de markt. Daarnaast levert je het als onderneming ook nog een lagere energierekening op en stoot je minder CO2 uit. Al met al is het een enorme uitdaging. Bent u de volgende die de stap zet en investeert in led-verlichting en zo (meer) duurzaam gaat ondernemen?