088-044 9900
info@ultra-led.nl

Nieuws led-verlichting

Home » Nieuws led-verlichting

eia 2016

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker. De overheid en de samenleving willen het milieu beter beschermen. Met de energie investeringsaftrek probeert de overheid duurzaam ondernemen te stimuleren.

(meer…)

Lees meer
waterdicht led armatuur

Het nieuwe Ultra LED armatuur IP67 is klaar voor gebruik! Lees verder voor de kenmerken van dit nieuwe led armatuur.

Ultra-LED is gespecialiseerd in industrie- en kantoorverlichting. Een populair product is ons huidige Ultra-LED armatuur. Dit armatuur is de perfecte vervanger voor uw traditionele tl-verlichting. De vervanging van de oude armaturen voor de led armaturen is eenvoudig en kan snel gebeuren vanwege eenvoudige maar effectieve mechanische componenten. Toch waren we…

Lees meer
sea fresh bv

Uitbreiding Sea Fresh BV

Ultra-LED kan met trots vertellen dat het, samen met Flevo Elektro, de uitbreiding van Sea Fresh BV heeft gewonnen.

Dit betekent dat Ultra-LED de uitbreiding van Sea Fresh BV gaat voorzien van duurzame Ultra led-verlichting. Sea Fresh is een Urker visfabriek die al jaren vol op aan het groeien is. Sea Fresh BV is in 1999 opgericht. In 2011 is de eerste uitbreiding afgerond en…

Lees meer
nieuwbouw urker zeevishandel gebr post

Wij, Ultra-LED, kunnen vertellen dat we de uitbreiding en nieuwbouw van Urker Zeevishandel Gebr Post BV mogen uitvoeren met Hoekstra Installatie BV. Gebr Post is een visbedrijf op Urk.

Na het omzetten van de huidige vestiging in Ultra led-verlichting is nu de nieuwbouw aan de beurt. Urker zeevishandel Gebr Post houdt zich bezig met het hele proces van het kopen van vis tot het invriezen van visproducten. Na…

Lees meer
ten napel

Schildersbedrijf Ten Napel in Urk is hét adres voor alles op het gebied van verf, behang, raamdecoratie, glas en gordijnstoffen en exclusieve shutters.

Bij de winkel vind je alle productgroepen onder één dak zodat je alles in een keer kan uitzoeken. Het complete assortiment is met zorg samengesteld voor een optimaal resultaat. Dit vermeldt Ten Napel op zijn website.

Ultra-LED heeft het ware genoegen gehad om te mogen samenwerken met deze…

Lees meer
nieuwbouw harmpje visserschool

Het is officieel! Ultra-LED gaat, in samenwerking met Hoekstra Installatie BV uit Urk, de nieuwbouw ‘Harmpje Visserschool’ verlichten met led-verlichting.

De eerste paal is in februari geslagen, maar vanaf het nieuwe schooljaar 2015-2016 moet de basisschool huis gaan bieden aan vele unieke leerlingen die daar allemaal hun eigen onderwijsbehoefte hebben (meer…)

Lees meer
energie investeringsaftrek 2015

Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker. De overheid en de samenleving willen het milieu beter beschermen. Met de energie investeringsaftrek probeert de overheid duurzaam ondernemen te stimuleren.

(meer…)

Lees meer

Op deze pagina vindt u al het nieuws led-verlichting en informatie rond ULTRA-LED en de projecten die daarbij horen. Is een project afgerond? Kijk dan onder het kopje referenties.

Subscribe Now
This is Photoshop's version of Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel rbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a t sed fermentum feugiat velit.
        
Find out more at layeredpopups.com.
GRATIS
ACCOUNT
Wilt u direct toegang tot de webshop van Ultra-LED? Meldt u gratis aan om de groothandel prijzen te zien.
Voor- en achternaam
E-mailadres