Krijg een voorsprong op uw concurrenten als Ultra-LED partner

Wij willen onze mogelijkheden en expertise graag met u delen en samen met u ondernemers helpen om zijn winst te verhogen, door het verlagen van zijn kosten. Ultra-LED kan door goede connecties en een ervaren team, een uitgebreid en kwalitatief assortiment tegen een zeer scherpe prijs aanbieden. Hierdoor wordt het voor ondernemers interessant om de overstap te maken naar led-verlichting met een terugverdientijd van minder dan drie jaar. Velen zijn verbaasd over de snelle terugverdientijd. De producten van Ultra-LED onderscheiden zich door de hoge lumen/watt verhouding en de eenvoudige installatie. Hierdoor is Ultra-LED verlichting extra energiezuinig t.o.v. andere led-producten.

Als partner van ULTRA-LED kunt u als installateur gebruik maken van de volgende diensten:

 1. Besparingscalculator
  Programma waar standaard de led-verlichting van Ultra-LED in staan met inkoopprijzen. Met dit programma kunt u eenvoudig de energiebesparing, co2-reductie, subsidiebedrag en terugverdientijd berekenen voor uw klanten. 
 2. Led-lichtberekeningen
  Als u een offerte gaat maken voor een nieuwbouwproject kan Ultra-LED u ondersteunen met de benodigde lichtberekeningen. De lichtberekeningen maken wij maken op basis van uw plattegronden. Zo wordt voor u en de klant inzichtelijk hoeveel led-lampen u nodig heeft en welk lux-niveau u dit oplevert.
 3. Bestellingen plaatsen via de webshop
  Als partner kunt u op verschillende manieren led-verlichting bestellen bij Ultra-LED. Naast de traditionele opties per telefoon of email, kunt u ook via onze webshop bestellen. Zo heeft u alle led-producten, prijzen en levertijden in overzicht op uw beeldscherm staan. 
 4. Oude producten recyclen
  Ultra-LED ontzorgd zijn partners en klanten door de recycling van de vervangen verlichting te regelen. De vervangen verlichting kan kosteloos worden ingeleverd bij Ultra-LED. Dankzij een landelijke dekkend systeem van Wecycle kunnen afgedankte spaarlampen, tl-buizen, led-lampen en armaturen eenvoudig en kostenefficiënt worden ingezameld en gerecycled.

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam:

Straatnaam:

Woonplaats:

Postcode:

Contactpersoon

Voornaam:

Achternaam:

Telefoon nr:

E-mail: