nieuwbouw urker zeevishandel gebr post
augustus 20, 2015 Nieuwbouw projecten

Wij, Ultra-LED, kunnen vertellen dat we de uitbreiding en nieuwbouw van Urker Zeevishandel Gebr Post BV mogen uitvoeren met Hoekstra Installatie BV. Gebr Post is een visbedrijf op Urk.

Na het omzetten van de huidige vestiging in Ultra led-verlichting is nu de nieuwbouw aan de beurt. Urker zeevishandel Gebr Post houdt zich bezig met het hele proces van het kopen van vis tot het invriezen van visproducten. Na het oprichten in 1990 is Gebr. Post gegroeid in omvang en verwerking en is de huidige locatie voor opslag te klein geworden. Daarom gaat het zijn expeditie- en opslagruimte uitbreiden met een stuk nieuwbouw. Het geraamte van het bedrijf staat en het is wachten tot onze Ultra led-verlichting geïnstalleerd kan worden.

Interesse of wilt u meer informatie? Neem dan nu contact op!

 

[rev_slider post2]

Written by Jelle de Boer
Maatschappelijk verantwoord ondernemen wordt steeds belangrijker en is een mooie manier om je als bedrijf extra te kunnen onderscheiden in de markt. Daarnaast levert je het als onderneming ook nog een lagere energierekening op en stoot je minder CO2 uit. Al met al is het een enorme uitdaging. Bent u de volgende die de stap zet en investeert in led-verlichting en zo (meer) duurzaam gaat ondernemen?